The light of life

Jesper kommer ner till stockholm..

Kategori: Allmänt

till min och hans födelsedag 31/12-1/1 - party för fulla muggar!
fast jag kommer väl sakna att inte ha adam där.. han är i miami då :( men honom ersätter jag med stavve&jesper! ;)

Jag brukar inte tycka om Ola..

Kategori: Allmänt

Men den här låten diggar jag!

Stolt presenterar jag....

Kategori: Allmänt

Qvarfordt!

Get married and die

Kategori: Allmänt

Foto: Noah

Sätter pennan på pappret.

Kategori: Allmänt

Undrar verkligen hur den här boken kommer sluta :-) Jag skulle ju plugga psykologi, men får inte plugga upp mina ämnen fören nästa höst, så jag passar på och skriver en bok. Om vad säger jag inte. Eller det kanske är ganska självklart? Min mamma blir den första som får läsa den innan den trycks ;)

Helgennnnn

Kategori: Allmänt

Igår blev det party. Först ojojoj sen bar det av till Nynäshamn, fick skjuts av stavve, så jävla snällt :) Nu ska jag hoppa in i duschen, möta upp stavve sen mamma på jobbet och ikväll ska jag gå på bio.

Världens godaste vin.

Kategori: Allmänt

Ikväll blir det antingen utgång eller ett bio-besök. Saw 3?
Vad gillar ni för vin? om ni gillar vin.. :-)

Julafton är väl snart.. eller?

Kategori: Allmänt

Jag är ganska smart. Jag har redan börjat handla julklappar, då har jag mera pengar kvar tills nästa månad ;)Här är pappas julklapp, 6 st whiskyglas från Åhlens, tippande, 299:- Häftiga va? Det jag tyckte var ganska kul igår när vi va inne i stan är att det redan är juldekorerat i vissa affärer. Det gillar vi! Fast det är lite för tidigt att börja hemma än :(

Mysigt

Kategori: Allmänt

Jag har varit så duktig idag. Jag hämtade Josefine i skolan så gic vi hem och gjorde skinklasagne. Nu väntar jag på ett samtal från världens bästa Malin.
Vad ska ni göra för trevligt i helgen?

Min fina älskling

Kategori: Allmänt

you're starting that fight, i'll make the end of it

Kategori: Allmänt

Desperate housewive

Kategori: Allmänt

Varit i jakan på lite ärenden nu på morgonen. Ska sätta igång och fixa hemmet lite, sen gå och handla för att laga middag till familjen :-).. Sen blir det nog hem till Malin & mysa med film och gott! Imorgon direkt när jag kliver upp bär det av till jakobsberg, där anna ska klippa barret och sen in till stan för att handla julklappar sedan till vällingby för att titta på kläder och sen drar vi till Pg med massa fina människor. Det blir alkoholfriadrinkar för min del den här gången.. :-)
-dagens rätt, tror ni att jag lyckas? ;)