The light of life

väntar på att älsklingen ska komma hem igen!

Kategori: Allmänt

Men just nu: jag vaskade en pool igår, sedan blev det högtalare idag (vita & fina, även riktigt flashiga). Ikväll kommer Jesper över och badar i min fina pool med mig, och tommy ska fiska (eller FISTA) för att han är en badkruka. Förövrigt så hatar jag honom för att han väckte mig imorse, men jag hatar honom bara idag. :) Väck aldrig en sovande björn, då får du ett rent helvete!

Aquaria med syster & barndomsvän Louise ♥

Kategori: Allmänt

Tar halv 10 tåget mot stan imorgon för lite fiskar med syster & barndomskompis imorgon! En trevlig liten utflykt =)

Åkte och köpte telefonen!

Kategori: Allmänt

Hur fiiiin som helst :) snart ska jag möta upp frej för att få mina pengar, sen ska jag bege mig till jobbet, efter jobbet blir det till att bada! Skönt med en nykter helg. :-) Imorgon blir det till att åka båt med mina älsklingar & nästa helg blir det så jävla nice! Ha en fortsatt trevlig helg (:

Kan inte andas varje morgon när jag vaknar ..

Kategori: Allmänt

vill inte vakna ur en skitbra dröm, tillbaks to normal. Det är verkligen över nu & det är tråkigt men kanske bäst så..

My life starts.now.

Kategori: Allmänt

Är trött på att livet bara ska gå runt i cirklar. Pratade med mamma när jag var lite ledsen, och hon får alltid mig att må tusentusentusen gånger bättre! Jag har lite planer för framtiden nu, inte nog med att jag ska bli flygvärdinna utan andra grejer på g ;-) It starts now!! Och fråga inte vad.. för om jag hade sagt det så hade jag definitivt skrivit det :):) Sitter barnvakt nu med baby. Hittills har barnen sparkat in en dörr, när jag stod och lagade mat dåra. Kan ju då säga att jag längtar tills på lördag, kommer bli så sjukt nice!
Världens bästa barndomsvän är du!

Hatar att älska dig.

Kategori: Allmänt

Sluta höra av dig till mig Adam. Lämna mig ifred. Snälla.

Sökt & klart - pirrigt!

Kategori: Allmänt

En butik som öppnar i augusti. I Malmö. Pallar inte stockholmssyndromet. Kollar på min vackra, och jag har ingen framtid här.

woohoaa! mina besökare ökas, me like ;-)

Kategori: Allmänt

Kom precis hem från jobbet, väntar in mina vänner för lite fika. Sen blir det pizza till middag hoho! Vidare till Riddersvik för lite mys där det sen blir hemgång med baby. Här är min telefon när jag fått lön:
Nokia X3-02 White Silver
Hade en HTC innan. Är nog den absolut sämsta mobilen jag har haft!!!!! Rekommenderas inte. Den över är en nokia, inte nog att den har knappsats, utan touchwis också. Finns i flera färger också, men jag ska ha rosa dock.

"jahapp, då får vi alla dela på Jessica"

Kategori: Allmänt

haha och wille snodde mig först! vi gick hem till mig och sov, och gosh! fyfan va varmt det var på övervåningen, gick in och snodde fläkten på mammas och pappas rum, och det blev inte fan bättre alltså! planen igår var egentligen att jag skulle sitta hemma och plugga körkortsteorin, men det blev ändrat. Jesper kom till mig efter jobbet så tog vi en promenad med Adessa (hunden) och sen mötte jag Tommy som var på en fest i Skälby och sen drog jag hem till Danne och träffade Wille, Todd, Trulls, Sebbe, Rally, Tony osv. Det roliga var väl typ att när jag kom dit, så var det 2 tjejer där, sen drog dom och jag blev ensam med alla grabbar. Nice! ;-)
Snart ska jag dra till jobbet sen vet jag inte vad jag ska göra. Om jag ska möta Wille eller dra till Kallhällsbadet. Dra iväg ett sms om du är sugen!

walk away..

Kategori: Allmänt

fattaruuuu

Kategori: Allmänt

Kom precis hem, igår var det galet drag hos Jesper hehehe. skitmysigt verkligen. Tog sedan en kvällspromenad i Hässelby med S & V. Ni kanske märker att jag inte alls bloggar lika mycket längre ---> jag är nästan aldrig hemma, alltid ute & gör saker eller jobbar så det är inte ofta jag har en dator till hands, så det blir lite svårt. Hur som helst! Jag längtar till midsommar verkligen, då drar vi ihop ett gäng på 15 pers och drar till Dalarna där det bjuds på mat & dryck, bad, tälta osv. Så jävla nice! Nästa vecka har jag dessutom barnen i två dagar, shit ! Har aldrig passat dom så länge, ocb det kommer säkert bli mer i sommar.. Wille ska definitivt sitta barnvakt med mig då. Lovely! Och den 18 har jag middag med mina älsklingar!