The light of life

Ha en trevlig Valborg allesammans !

Kategori: Allmänt

Man börjar ju jobba 7.30 imorgon så det blir bara att kolla på brasan & vara med Jesper. Förövrigt har jag tagit bort min facebook, men jag är still alive här! ;-)

Är hemma med sötnosen idag.

Kategori: Allmänt

Japp, godmorgon på er! Här vanskas magsjuka, yummie! Har väl pratat med Fanny en större del av denna morgon om allt mellan himmel & jord. Alla dessa hemlisar! Skulle ni allt vilja veta va ;) Det blir väl att fixa lite hemma idag *tidsfördriv*  Förövrigt saknar jag Danne jättemycket idag! Vila i frid bästa du.

Har nog aldrig varit såhär kär..

Kategori: Allmänt

Det har alltid känts som om något i mitt liv har saknats.. och så kom du! Du fyller verkligen mitt liv med glädje. Aldrig ska jag svika dig! Du är det bästa som har hänt mig. Egentligen kan jag inte förklara min kärlek till dig med ord..
♥ GUCCIVÄSKAN, haha

Fullt upp, skittrött osv.

Kategori: Allmänt

Jeppsson, Martin, Jag & Malin igår på Aveny. Trevligt men inte så jävla bra ställe faktiskt! Haft en jättemysig helg! Tack allihopa.

Happy friday!

Kategori: Allmänt

Det får bli att ringa handels idag, springa till systemet & skolan. Den 4 Maj åker jag iväg till Cypern med min baby. Ha en bra dag!

.

Kategori: Allmänt

Hejdå älsklingar :(:(

Kategori: Allmänt

Förra inlägget snodde Jesper av Ellinor

Kategori: Allmänt

Så sent gick jag inte upp, hade jobbat hela dagen;) Men nu ska jag lägga upp lite grejer på tradera & tjäna lite pengar haha (Känner mig lite fattig såhär 4 dagar innan lön). Länkar min sida sen. Hare bra!

Hatar dessa människor som slår sina barn!

Kategori: Allmänt

Det borde inte finnas människor som gör så här mot sina barn! Dom borde bli sterila och spärras in..

Love was when I left you.

Kategori: Allmänt

Godmorgon mina vänner!

Kategori: Allmänt

Det blir frukt & fil till frukost idag, mumma! Fick det alltid i egypten, med blandad frukt o sen lite passionfruktskärnor i ;) De va mumsigt ska jag säga! Här är en låt som har satt sig i mitt huvud.. Kan inte sluta lyssna. Den är så vacker!
För er som är lediga, ha en jättebra påsk! Jag jobbar heeela helgen. Men det är ju dubbelt betalt imorgon, så jag lider inte iallafall. Får njuta av det sen! :-)

Try to break me.

Kategori: Allmänt

Vabbar idag!

Kategori: Allmänt

Sötnosen är sjuk så får bli hemma. Det är sol ute och underbart väder! Dock hade det ju gärna fått vara lite varmare tycker jag. Här är en låt som jag har fastnat för! Påminner mig lite om egypten!
Ni får ha en superbra dag i solen idag!

Tarej i arslet din jävel

Kategori: Allmänt

Mitt ex säger att han ska döda mig. Sorry for existing, get over it or try to get me!

Härlig helg!

Kategori: Allmänt

- Hela helgen spenderades med världens underbaraste vänner! Igår va vi alla lika bakis, så blev en film & gotti hos Pebbles. Idag var det bara upp och röra mig mot jobbet för att hjälpa till lite, blev väl 2 timmar där bara och sen hem o städa! Nu ligger steken i ugnen så snart är det mat. Hoppas ni alla har haft en lika underbar helg som lilla jag !
♥ Panos