The light of life

million miles away

Kategori: Allmänt

Sov borta igår, kändes att det behövdes. Känner mig lite känslostörd just nu. Vet inte alls hur jag ska känna eller må..

Nåväl min helg med findus

Kategori: Allmänt

I lördags fyllde Andrea & Camilla år, då var det födelsedagsparty och sen krogen på det! Det var väldigt roligt, vi var på magenta. Sen kom Stavve och hämtade oss och efterfest på det, kom i säng runt halv 6. Sen igår var jag hemma i en timme och sen drog jag till min findus igen. Älskar den lilla bruden hihi! Imorse så kände jag mig sjuk igen, lite smått halvrisig så hoppas det är bättre imorgon då jag börjar 7 och jobbar till 17 (tisdag & onsdag bara) Sen.. får vi allt se hur mitt schema ser ut! Men när jag fyller 21 så ska jag gå en flygvärdinna-utbildning. Längtar!

I'll miss u Adam.

Kategori: Allmänt

På torsdag är du borta, känns som förevigt.


Verkligen världens sötaste & underbaraste!!

Kategori: Allmänt

Coolingen milton
Fetknoppen cissi med 5 barn i magen. (vi väntar!!!;)
Pyret

asså..?

Kategori: Allmänt

Vissa vet precis vad dom vill göra. men jag är en sån förvirrad jävel att jag inte vet vad jag vill göra med mitt liv, att jag vill bo hemma så länge som möjligt och inte ha barn fören jag är 30+, om ens det :s allt känns bara så förvirrande när man ser alla dessa par som får barn nu (och min mamma fick mig när hon var 20). Inte bor hemma osv. Mitt liv har inte ens börjat än, och jag vet inte fan vad jag vill göra!

Jag försöker alltid vara glad..

Kategori: Allmänt

men jag vet fan inte vad jag har gett mig in på..

Flashbacks

Kategori: Allmänt

Träffade Malin igår "maalyyn @ pa" haha, det var fan grymt skoj! Shoppade lite, fick henne och springa efter mig ;-) Är det bara jag som tycker att det är galet skoj att umgås med sånna man inte träffat på aslänge? Jag har iallafall varit med min pojkvän hela helgen, blev lite tjaffs idag men det löste sig. Det kan hända att jag blir rädd att förlora någon..och det gör mig sur/ledsen. Så tekniskt sätt så sov jag inte ett skit inatt trots att han sov bredvid mig. Jag jobbar iallafall hela veckan som vanligt, och ovanligtvis är jag ledig hela nästa helg! Och det ska jag fan vara! Som ni kanske märker är jag inte världens bästa på att uppdatera, har så mycket att göra för tillfället men det blir bättre till sommaren/våren. Och snart blir det thailand, då blir det bilder för hela slanten!

Sitter just nu med....

Kategori: Allmänt

olivolja i håret. Har suttit ute i solen för lite extra glans, men det återstår att se! Spännande. Om det blir något resultat åker det upp lite senare! Själv jobbar jag kväll idag. Hoppas inte min pojkvän läser min blogg, men nu är det så att jag har fixat en mobil till honom. Hans suger.. den stänger av sig hela tiden, så tänkte att han kunde ta min gamla. :-)
Visst är jag lite snäll?

Snodd av Emeluttiii

Kategori: Allmänt

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Vad är kärlek?
Dag 4 – Ett ögonblick
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – Detta ångrar jag
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Mina föräldrar
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Mina syskon
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – Någon jag saknar.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Ett sista ögonblick

THAILANDO MED MARTIN.

Kategori: Allmänt

:):):):):)

tjuuuuuu vem sa dalarna va?

Kategori: Allmänt

i did that huh ;)

Jag bytte upp mig !

Kategori: Allmänt

En förändring kan ske snabbt, att inse tar längre tid. Satt och kollade dina bilder på facebook.. och fattar inte varför jag gillade dig egentligen. Svin. Det är sånna här grejer som gör att jag backade bakåt och hittade någon bättre än dig. Jag kan helt ärligt säga nu att min kärlek blev till hat. Jag hatar dig

knasig fredag

Kategori: Allmänt

Vaknade imorse runt 9, vid ett sms av min älskling där det stod "vilken jävla fitta ..... är". Det visste jag redan, men vill veta anledningen för han e inte den som blir arg. Mamma funtar på att säga upp sig. Visst har den tanken slagit en många gånger, men ingen skada skedd. Aja, hur som helst stänger jag ikväll, lördag & söndag. Så det blir en lugn kväll idag och imorgon blir det ett eller några glas med mina kära vänner.
<3

Nice tuesday

Kategori: Allmänt

Jobbade 5 timmar, vilade lite hemma, nu blir det till att hämta mina söta skitungar på dagis & sen spendera kvällen med min pojkvän. ♥