The light of life

Kategori: Allmänt

Träffade Adam igår. Kommer att sakna honom i två år till ..

Ingen kan känna min lycka just nu!

Kategori: Allmänt

Min älskling landar i Sverige ikväll! Är hemma i två dagar, och jag blir den första som får träffa honom! ÅH. ÖVERLYCKLIG!

Bio completed!

Kategori: Allmänt

Kom hem från en timme sen typ, filmen var väldigt bra! Trots att det var en typ kopia av Twilight (tyckte jag iallafall)! Imorgon blir det mys med pebbles & vänner (då är vin inkluderat hehe). Sen upp och jobba kväll på torsdag & långledig hela helgen. Check! Då blir det först grillning & krök hos malin på fredag och på lördagen blir det fekke med grabbarna! Jag har alltså bara jobbat måndag & torsdag denna vecka och det känns ändå som att jag får en massa gjort typ lov?! Fast kan säga att det är ganska uttråkande ibland ..
Over and out - Jessy

Red Riding Hood

Kategori: Allmänt

Ikväll blir det bio! Puss

Det står tydligen singel i pannan på mig!

Kategori: Allmänt

Enligt min mor haha ;-) .. att ha festat från i onsdags-söndags kanske inte var så jävla nyttigt .. men på onsdag kör vi igen! haha aja, det här kommer inte sluta bra.
lär behöva vita månader efter alla dom här festligheterna! men det kommer ju aldrig att hända.

Galen påsk med grabbarna!

Kategori: Allmänt

Drog ju hem till Martin i fredags för lite korvfest, kan ju säga att det var jätteroligt! Vi drog dit igår också ;-) Men själva grejen var den att jag hade lagt bort telefonen så det blev att vi sov där. Jag och Adde härjade tills 8 på morgonen när vi hade väckt alla bestämde vi oss för att sova. Sova gjorde jag bredvid Martin. När vi vaknade var det dock skitvarmt för att vi däckade med kläderna på. Såhär vilt gick det till:
Gårdagen:

Finfint väder!

Kategori: Allmänt

Dock inte lika varmt för att det regnade i natt, men det är ju skit samma ;-) Det är finemang iaf! Ikväll så ska jag träffa mina grabbar, myspys! Får se vart vi håller hus ;) baabaaaj megakyss !

jobba :-)

Kategori: Allmänt

Idag blir det till att jobba från 11- stängning! Jag kan säga att jag längtar verkligen tills imorgon, inte för utgången utan att jag får träffa några jag verkligen tycker om :) När jag kommer hem idag så ska jag direkt till Viksjö för lite myspys sen jobbar jag från 11-19 imorgon. Långledig tills på måndag. naaajZ !

haha åhåhåhåååå...

Kategori: Allmänt

orkar inte, jag älskar ju inte ens dig din dumma idiot

I Don't Care.

Kategori: Allmänt

Love the way you lie.

Kategori: Allmänt

Sitter och har ångest för morgondagen. Vill inte jobba! Kan det inte bli torsdag så jag får träffa mina älsklingar lite snabbare?

Trött chey fryser ..

Kategori: Allmänt

solfryser kanske? värmeslag? vill att mr j ska komma hit & värma mig lite!

:)

Kategori: Allmänt

SINGEL & SOLAR

Kategori: Allmänt

Njuter av livet vill säga. Väntar på brorsan som är påväg hem med isteé åt lilla mig !

Arbetsintervju

Kategori: Allmänt

Idag följde jag med Ellinor först som skulle tatuera sig sen mötte vi anna som också skulle tatuera sig. Det blev fint och dom var duktiga. Imorgon ska jag på arbetsvintervju, sjukt nervös mmm.. Aja, vi får se hur det går. Peppad till max är jag iallafall ! Och sen efter det så ska jag fixa en födelsedagspresent till fina lilla stina som fyllt 21! Blir nog en flaska moët och något krimskrams. :-) Men ni blir det en cigg sen sängen .. nattinatti <3

förbannad

Kategori: Allmänt

har du någonsin hoppats på någonting så mycket och så blir det inte av? mmhm..

jag vill gå ner i vikt ..

Kategori: Allmänt

Men inte på det här sättet, jag rasar bara. :( tappar energi & matlust. Och mitt humör är inte heller på topp! Försöker äta men det går för-fan inte .. Ska jag gå ner i vikt ska jag gå ner på rätt sätt, äta rätt & motionera rätt. INTE BARA RASA SÅHÄR

Du betyder mycket!

Kategori: Allmänt

Ibland så kunde det kännas som om jag saknar någon. Om det vore tomt.. Sen kom du. Du är min storebror! Att vi äntligen hittade tillbaks efter alla år. Känns jättebra! Du skyddar mig alltid och gör mig glad om jag är ledsen.
Det känns inte tomt längre!

Jessica rekommenderar

Kategori: Allmänt

Kom nyss hem från Spånga. Har solat med Malin. Kan säga att videobutiken i Spånga (låter lite suspekt jag vet) men dom har solarium. Man stänger hela och får dubbelt så mycket färg. (50:- för 15 minuter)

Grymma bilar

Kategori: Allmänt

DEEEE BA BOOOOOM

Dagens låt

Kategori: Allmänt

Nu måste vi draaaaaa!!!!

LYCKLIG!

Kategori: Allmänt

Visning på söndag. Blir det som väntat, att vi får vårat hus blir det inflyttning i Juli till okänd ort! ;-) Säger inte vart, men händer det.. så får ni en rejäl surprise! Ska bli så JÄVLA skönt att komma här ifrån! :-) Säger bara: "Hej våra fina 230 kvadratmeter, jag har ingenting emot dig"

Nykommen från Kista.

Kategori: Allmänt

Med bebimormor. Det blev en fin tunica med fransar OCH ikväll blir det beck & godis mmmmumms!?

BINGOLOTTO

Kategori: Allmänt

bingolotto, måla naglarna & söka jobb med min älskling. gårkvällen va rolig!