The light of life

Börjar lite tidigare..

Kategori: Allmänt

Måste hoppa in för att Ingela är sjuk. Men det gör ingenting, då får jag något att göra och pengar för det:) Ha en trevlig lill-lördag allihop!

Jag hatar nålar!

Kategori: Allmänt

Ska snart åka och vaccinera mig! Trots min "sjuka" period med gallsten, och så många nålar jag fick ta överallt så hatar jag fortfarande nålar.. Kommer ihåg när jag skulle operera mig så stack dom igenom 4 nålar i mina armar, mina tårar bara sprutade för att dom inte fick i dom i mina blodådror.. Usch! Jag hatar sprutor!! Men det måste göras iallafall ! Bara för att åka till Egypten.. Tänk om jag slapp det :) Jag måste fixa passet också ! Det går ut i April. Det måste vara giltligt ett halvår innan.. Och vet inte om man måste ansöka om visum? Aja, det löser sig. Jag är skitnojig nu !! Satt och tänkte igår på att jag inte får fira min födelsedag & nyår i Sverige. Det är fan första gången!! Och nu utomlands?? Fast det är ju med min bästavän och jag kommer ju att fira min födelsedag dagen innan.. Fast yes, jag tror inte att ni förstår.. På nyårsafton brukar jag alltid fira min födelsedag runt 2 tiden, då kommer alla gäster och jag får presenter och dom firar mig.. Men nu gör jag en helt svängom! Jag firar min födelsedag dagen innan och åker till Arlanda klockan 4 på morgonen. Vilket gör att allt måste vara fixat den 29 Dec, för den 30 och 31 har jag inte tid..
Och sen får jag ju inte min nyårskyss heller!! Fast det får bli under "the mistletoe;)"
Aja, jag hatar nålar iaf! Så är det bara!

Jag tror verkligen på ödet!

Kategori: Allmänt

Säger inte varför, men det gör jag! Igår var helt otroligt!
Här är jag och Mikkis underbara katt! Den ser väldigt galen ut på bilden, men det är nog världens finaste kissemiss! Ikväll så ska jag hem till Malin och mysa lite, ta igen lite veckor som har gått. Imorgon så ska jag vaccinera mig inför resan till Egypten den 31/12 som jag betalade in igår. 11k sved.. Men det är pengar som dras av på bra saker! Jobbar endast onsdag & torsdag och på torsdags kvällen så ska jag hem till Camilla. På fredag så ska passet fixas! (Men jag måste hämta mitt leg först som jag tappade igår, som hittades av Jockes kompis Rudolf. TACK!) Helgen blir förövrigt lugn. Det blir till att fixa hela huset.. AGAIN!