The light of life

Du är så sjuk.

Kategori: Allmänt

Jag får skriva vad jag vill. Och det känns inte som om vi står varandra så nära längre som vi gjorde en gång i tiden. Saken är den, att du är nog inte frisk över huvudtaget. Du har inga känslor, du har dina alkoholproblem, och om det ska hjälpa dig att klaga på andra för att du inte har lyckats i livet så är det ditt problem och inte mitt. Men att trycka ner en 8 åring är väl och ta i ? Kanske dax att ta tag i dom sista åren du har kvar.. eller ? Ingen kommer att stå vid din begravning om du gör såhär.

Födelsedagsfirande för Jasmin ikväll !

Kategori: Allmänt

congratz sweeti

Grönan imorgon !

Kategori: Allmänt

Hämtade släkten idag, väldigt trevligt att träffa dom igen:)Dock gick det inte bra att komma upp imorse. Men världens sötaste Ina är här! Åh, ni ska få se en bild sen. Uuuurgullig! Hon är bara 1½, man förstår inte så mycket av vad hon säger för att hon pratar skånska och är så liten, men man lär sig. Jag har precis ätit, ska ladda hem lite låtar och sen ska jag ut och springa. Känns att det behövs. Imorgon blir det grönan med mamma, nanja, ina, liam, patrik & josefine. Myspys! Får se om jag drar hem till baby efter eller inte, beror på hur trött jag blir. Skulle behöva sova ut lite och där är det tyst. Thank god for that! Hos mig är det ju ett enda hotell just nu .. jag har hunnit att fixa en födelsedagspresent till anna men den får hon inte fören senare, för lång väntetid så antar att jag får skämmas lite under middagen ! Menmen, det är de väl värt. Vi ska ju till MP efter, så jag får lida då ;-) Hatar verkligen MP.. vet inte varför, typ samma folk och sånt. Men det ska nog allt bli trevligt ändå och som sagt det blir vad man gör det till ! Äsch nu ska jag inte sitta här och häcka, ut och springaaaaaa ! Fyyyyfan..
Vill verkligen tillbaks !!!!

Dagens låt !

Kategori: Allmänt

Hemma,aa,aa

Kategori: Allmänt

Ayia Napa var galet bra! Nu är jag hemma igen. Igår var jag på chillkrök hos Kattis med Veronika, Gabbi, Patricia, Mo och någon till. Kommer inte ihåg vad han hette riktigt ;p Well, det tog oss 1½-2 timmar att gå från Kattis till Veronika inatt, sjukt jobbigt. Kändes imorse iaf. Jag hittade en katt som ville slå följe hem! ;-) Ikväll ska jag över till en kompis! Jag har en vecka kvar av semestern, och vart fan är solen?
Några bilder från igår:
Kissekatten <3
Imorgon kommer släkten från Malmö över! Så trevligt, har verkligen saknat dom så det blir supertrevligt!

Ayia Napa 2011!

Kategori: Allmänt

Som ni ser har jag inte bloggat på länge, för lite tid & för mycket att göra! Katterna ska säljas, resan ska bokas & fester är planerade! Jag bara älskar sommaren. Igår träffade jag brorsan som jag inte träffat på länge, vi drog till Lövsta med några kompisar. Här är dom underbara kattungarna.
Nästa fredag drar jag & baby till Cypern, Ayia Napa. Och i september blir det Grekland igen.
Blir inte lika mycket bloggning, så jag får önska er alla en riktigt nice sommar!
Yes, mitt liv leker. Det ända jag gör är att går runt och steker.