The light of life

Grattis på födelsedagen bästa Pappa & Johannes!

Kategori: Allmänt

Gamla gubbar.. hihi! Nä inte riktigt :).. Är ledig idag för jag jobbar helgen! Idag ska vi fira pappa och imorgon ska de firas Johannes. Ska ut på några bankärenden idag, handla & laga mat, städa och allt där till. Något som är lite synd är att jag beställde pappas paket, och det har inte kommit än. Jag har sån otur med sånt! Det är alltid försenat, och jag lär mig aldrig =P Maddes paket kom 1 månad sent, bra va? Men lika glad blev hon ändå iaf, hon fick ju bli firad 2 gånger! ;) Ska nog möta upp Stina senare. Ha en bra dag, själv lär min dag bli lite stressig !

Fikapaus

Kategori: Min vardag

Fanny kom hit lagom till frukosten, så vi gjorde frukost och var med hennes vovve Bosse, så söt! Vi satt och funderade på att boka (yttligare) en resa till vintern till Lanzarote eller Teneriffa :) Vadå? Jag är inte alls åka-utomlands-beroende. Detta år: Egypten-Cypern-Rhodos-Turkiet -Barcelona-Lanzarote. Har jag nämnt att jag har medlemskort på Apollo? *småler*
Har jag nämnt att jag ska till Ibiza nästa sommar? St Tropez hade ju också varit rätt nice..

Movietime!

Kategori: Min vardag

Var ju med Amir idag, vi lagade kyckling & ris till hela familjen. Kredit till Amir, han är riktigt duktig på att laga mat :) Sitter just nu och väntar på Kim & Kenth, vi ska väl kolla på en skräckis eller något. 
Uttråkad liten jessi i väntan på grabbarna (och saknar min baby)
 

Överlycklig!

Kategori: Min vardag

Fick precis svar angående Charlie :) Han ska komma hit och hälsa på oss, och förhoppningsvis är han min! Nu ska jag väl städa lite, sen kommer när Amir har slutat skolan kommer han hit och sen ska vi till mammas jobb och fika lite. 

Update please

Kategori: Allmänt

Haha, fan va kass jag har blivit på att uppdatera måste jag erkänna! En månads mellanrum liksom, inte helt okej. Imorgon får jag reda på om jag blir hundägare till denna sötnos i varje fall: 
Dvärgpinscher 4 år, kastrerad hane omplaceras
- Förövrigt då... Jag dricker inte alkohol längre, hehe.. Och åker till barcelona om 3 veckor!
Ha det bra sålänge