The light of life

Hej på er!

Kategori: Allmänt

Min syster sover fortfarande, brorsan också ;-) Idag ska jag packa lite tills jag börjar jobba.. Hinner ju inte packa imorgon, det är direkt i säng efter jobbet! Sen skjutsar pappa oss till Arlanda. Jag fick beställa "födelsedagsmat" imorgon! Jag har aldrig fått göra de annars i mina år för att de ska stå nyårsmat på bordet!

Man är ju ledig imorgon!

Kategori: Allmänt

De väntas filmtime med frejsan & adde. Bara babybrother som saknas!! Han är ju i Åre o har de skoj=)) Fast först måste jag försöka packa min väska! öörrr... 5 dagar kvar nuu... resfeber.. vad är det?

Heheheeej

Kategori: Allmänt

Igår fick jag massa caaaaash! och parfymer o lite smått o gott :-) idag blir de shopping med baby&bror i Bromma blocks =)

pumparumpa

Kategori: Allmänt

En vecka kvar tills avgående resa!! ;)

Godmorgon o GOD JUUUL!!! :-D

Kategori: Allmänt

Sitter å äter lite risgrynsgröt som mamma gjort själv, mumms!! Nu ska jag bege mig mot jobbet för att jobba lite och träffa lite glada människor!! Sen slutar jag 14 och ska hem till mami&papi o ha lite julfirande, sen vidare iväg med älsklingen för lite äventyr! Förmodligen, om jag inte stannar hemma :) Haha, vaknade inatt av att katten jamade som bara tusan! :-P

Godmorgon allesammans=)

Kategori: Allmänt

Inatt har jag verkligen fått min skönhetssömn! Och blivit sams med en vän, som blev lite besviken på mig :) En gammal kärlek.. De sägs att gammal kärlek rostar aldrig, men våran har blivit trä.. Snart ska jag bege mig till jobbet, kommer bli en jobbig dag med massor med folk & paket! Börjar 7 imorgon, ha! Hur ska jag komma upp?? Blir intressant att se :) Måste ju gå upp klockan 6, upp med tuppen bara!! Måste köpa hem lite trisslotter till morfar i julklapp också.. har inte hunnit köpa något till honom, det blev ett svårt val!! Så det får bli trisslotter o en liten blomma till honom och birgitta (morfars fru).

Jag orkar inte gå uuuuuuuppp

Kategori: Allmänt

Haha fortfarande skittrött o seg i huvudet, mörka ringar runt ögonen! Igår frågade en kollega mig om jag hade fått en smäll över ögat! Så mörka ringar har jag.. jävla vintertid! Snart drar jag mot ljusare tider! OCH SOMMAR! Två dagar kvar till julafton.. och jag jobbar!!WIHOOO..not..

En dag imorgon också!!

Kategori: Allmänt

Är så himlans trött.. har börjat få konstant huvudvärk också, jättejobbigt.. Nu ska jag göra mig lite teé, vänta på att frejsan ska ringa o så kan jag läsa min bok sålänge! Bjussar på Justin Bieber sålänge. Ha en fortsatt trevlig kväll...

Godmorgon!

Kategori: Allmänt

Morgonstund har guld i mun! Ska aldelles strax röra mig mot jobbet.. :-) På med tomteluvan! Idag ska vi göra kunder glada =)) Ha en fortsatt trevlig dag! Inte långt kvar till julafton mina vänner!

Plutt

Kategori: Allmänt

åååh så trött jag är..

Kategori: Allmänt

ligger i min rosa onepiece med en kopp te.. snnnnark må jag säga! kanske borde gå o sova snart.. det är ju en jävlans dag imorgon också.. iiiih.. sov sött!
Detta är "julbebisen" ! SÖTIIIIS

Ett tillskott ..!

Kategori: Allmänt

Bebisen är uuuuute!!!! GLADER. På måndag ska jag iväg o köpa en onepiece till minisen!! ;-)

I love the way you lie.

Kategori: Allmänt

Var och handlade julklappar med hanna o hennes kompis idag...Mycket mysigt! Mitt paket kom med bikinin också, och underkläderna, satt asbra! Men just nu är jag så jävla sur så alla kan dra åt helvete =))

Älskar henne!

Kategori: Allmänt

Lilla pluttisen och jag sitter och morgonmyser (Det ser tyvär ut som att jag tvångsmyser med henne, men så är inte fallet! ;) Jag skulle ju som sagt beställa min bikini från Nelly, det gick asbra! Förutom att jag fick med mig skitsnygga underkläder också.. Bra början på en besparing eller hur? Och en underbar rosa onepiece! Haha, HATAR dom. Men dom ser ju fan lite mysiga ut ändå.. Under en dag har jag spenderat 2000 på onepiece o underkläder. BRA JOBBAT JESSIE. Jag som skulle önska mig det i julklapp haha aja. Nu får jag själv stå för det. Men själva frågan är nu. VAD FAN SKA JAG ÖNSKA MIG NU? Dagens stora problem. Jag har ju liksom den nyaste snyggaste rosa datorn från HP, en vit iphone och en jävla massa skal, det dyraste sminket.. Yes, det får bli resecheckar hela enkelt tror jag. Jag ska ju allt få resepengar av mami&papi. Men jag fyller ju 20 barre efter jul också. Det blir en jävla massa resecheckar men det är ju otroligt bra ändå?? Ska ju iväg i mitten på mars och i sommar.. Sen ska jag ju spara till min flygvärdinnautbildning på C.A.T som kostar en del. Körkortet är redan betalt. SE YA

Denna vecka är hård..

Kategori: Allmänt

Hårdare än kuken må jag säga! Jobbar tisdag-söndag, ledig på måndag & jobbar till julafton.. sen till jag åker. Hehe. Men jag ska försöka träffa mina närmaste vänner innan jag åker så jag inte saknar dom aldelles för mycket när jag sticker! På lördag är det födelsedagsmiddag hos malin som snart fyller 20 år! (Blir bara en middag för mig som jobbar på söndagen i 9 timmar..) Det blir 3 vita veckor för lilla mig! ;) Men myspys blir det med min baby.
Här får ni se bikinin som snart är min:

Happy feet 2 3D

Kategori: Allmänt

Var på bio med Tommy o såg happy feet 2, nästan så jag ville gråta i vissa scener.. Jag har blivit så jävla känslig! Gråter till varenda film som är lite sorglig, allt sorligt jag hör får jag en litenliten tår! Vad är det som händer?? Jag är inte ens ledsen.. jag gråter bara hela tiden, och är jättekänslig! Har aldrig varit så förut..
- Jag gråter till låtar, filmer, videosnuttar, om jag ska trösta någon som är ledsen..
Jag har alltid varit iskall! Men vad händer?? Det är en stoooor skillnad för mig!
Jag har aldrig kunnat känna empati för en annan människa.. och om det har varit en film så har jag endast fått en klump i halsen..

Kaaaffeee

Kategori: Allmänt

Sitter och dricker mitt morgonkaffe just nu. En sak.. Mamma fick ju en bingolott på sin 40årsdag (för att pointera att hon är gammal) Tror ni inte att hon vann 1000 kr?! Shit, grattis mamma! Jag ska börja städa lite idag lagom till jobbet, älsklingen ligger och sover i mitt sidénlakan. Så mysigt! På fredag ska jag lämna lite pengar till vaccinationen, glömde 50 kr.. Så skulle tillbaks med dom på fredag sen så ska jag möta upp Fanny för en fika & shopping förmodligen  i Vällingby och sen vidare för att äta middag med Anna och bio med henne! På lördag ska jag o bebis sitta barnvakt hela kvällen, vet inte hur det kommer bli att sova med tanke på att det kanske kommer att dunka lite i väggen, men de får väl gå ;-)

Idag mår jag bättre!

Kategori: Allmänt

Och ska åka till Kista nu med Hanna :) Fixa lite julklappar osv! Sen ska jag åka och ta min näst sista spruta! Ha en bra dag.

Och jag är fortfarande sjuk ..

Kategori: Allmänt

Men bättre mår jag! Ska möta upp min bror för ett besök hos tandläkaren.. Min sista spruta ska göras på fredag, om jag är helt frisk. Idag ska jag ta min jävla ducoral..

Fresh update!

Kategori: Allmänt

Först så vill jag gratta mamma på 40 års dagen! Grattis världsbästa <3 Sen så vill jag berätta att jag bara jobbar 2 dagar nästa vecka, riktigt tråkigt.. blir så rastlös när jag inte jobbar, men trots det så har jag skaffat mig ett fullspäckat schema (om jag blir frisk vill säga, vilket jag verkligen verkligen hoppas!)
Och.. om sanningen ska fram.. så har jag fått Justin Bieber Fever! Haha. Inte för att jag ser honom som attraktiv men hans röst är ju värd att dö för!
Min tripp var grym! och grymmare kommer resan till egypten att bli. Det är inte alltid man får fira nyår med älsklingen i ett sådant romantiskt land.. :-) Ha en fortsatt trevlig söndagskväll !