The light of life

Barnvakt hela kvällen..

Kategori: Allmänt

Dom här bilderna fick vi ihop..!
Först hade vi fredagsmys. och sen skulle Jim försöka ta kort på mig....
Brås han på sin pappa kanske?
Sen blev det en hyffsad bra bild! Dagens outfit ba heey.

Daniel Larsson, fina du

Kategori: Allmänt

Jag var och tände ett ljus för dig igår. Det var några stycken där. Min Malin följde med mig för att stötta mig. Det var så otroligt fint.. Jag hoppas att du har det bättre nu! Att du kan känna dig fri. Jag behövde sovsällskap inatt.. så Adam tittade förbi och fick väcka mig ur min mardröm.. Så han tog hand om mig tills jag somnade om igen, tack Adam!
- Du har lärt mig en sak. Att jag ska älska mina nära, och ta hand om alla som går att ta hand om. Du har förenat vänner som ovänner. Jag hamnade i Gädda's armar igår när jag såg henne, Gädda?! Du fick mig att inse att även hon är en god människa. Att vi bråkat och haft våra stunder, men hon har ändå alltid funnits där för mig, och jag vet vart jag har henne fortfarande än idag.
Daniel Larsson, du är en underbar människa. Även om du inte är här, är du inte långt borta!

Det är såhär jag kommer att komma ihåg dig.. glad

Kategori: Allmänt

R.I.P Daniel Larsson, charmtrollet själv..

Kategori: Allmänt

Jag kan inte förstå. Jag har fortfarande inte förstått. Jag drömmer? Visst gör jag.. Det är inte sant. Jag kommer aldrig att glömma alla gånger... vi sjöng karaoke med emelie, eller dom gångerna vi kunde sitta och prata om våra problem i timmar.. Jag önskar jag kunde ha hjälpt dig. Jag hatar det här.. Jag vill vakna! Jag vill att någon ska säga till mig att allt bara är ett skämt.. Jag grät tills jag somnade, jag grät det första jag gjorde när jag vaknade.

Ikväll blir det smultronbubbel!

Kategori: Allmänt

Gårdagens party var händelserik. Tack Adam för skjutsen hem, behövande må jag säga! :D Nu sitter jag väntar på Anna, för lite förkrök och sen vidare till barkarby för chillkrök, nice! Veronika & Erika möter vi upp på bussen. Mina underbara tjejer!
Min finaste Anna & lilla jag på mp för några helger sen! En flicka att gilla

Jag älskar min mamma!

Kategori: Allmänt

Vi har kämpat ganska mycket tillsammans, och jag kan inget annat än att tänka mig att det är jobbigt att vara en 3 barns mamma! Jag tänkte bara säga att jag älskar dig hihi. :) För att du kämpar för en bra vardag, du lyser upp min vardag. Du finns alltid där för mig, och jag ska fan alltid finnas där för dig.

Jag fick jobbet, sååå grattis på mig :)

Kategori: Allmänt

Idag ska det städas & passas barn!

Kategori: Allmänt

Damsugas, torka golv, plocka undan. Skitgöra! Som tur har jag min polska städtant som hjälper mig! ;)

Månadens babe!

Kategori: Allmänt

22/10 kommer jag hem igen :) miss you miss you miss you bebis

En vanlig arbetslös onsdag

Kategori: Allmänt

Sitter fortfarande i pyjamasen. Ska nu hoppa in i duschen för att röra mig mot Anna och Aura för lite kladdkaka, titanic och en fin tjejkväll. Jag sover där ikväll och imorgon blir det en arbetsintervju i Solna. Inte värsta drömjobbet precis eller rättare sagt inte det jobbet jag riktigt ställt in mig på. Jag vill ju vara personlig assistent och göra nytta vilket jag känner att jag inte gör när jag sitter i receptionen. Ja, ja. Men det är ett jobb eller hur? Egentligen vill jag kunna säga: *Jag tjänar pengar, jag bor själv, jag är lycklig, jag är självständig!*

Turn the lights off

Kategori: Allmänt

Dagens låt

Kategori: Allmänt

En vanlig arbetslös tisdag

Kategori: Allmänt

Städat med morsan hela dagen. Ska börja fixa mig nu för att röra mig mot Anna och den söta 1 åriga Aura. Sen ska jag nog åka och kolla på tapeter till mitt rum! Blir nog vita väggar och en fondvägg. Det återstår att se!

Det här är min nya blogg!

Kategori: Allmänt

Efter många om och men, så blev det en ny blogg! Min förra blev för mycket känslor, och känslorna får hållas där - för sig själv. Enjoy!