The light of life

!

Kategori: Allmänt

Du är så jävla bra

Kategori: Allmänt

Cool kille!

Kategori: Allmänt

Jag är coolare än dig.

Kategori: Allmänt

Jag är chef och har två jobb! Och har världens bästa vänner.
Behöver ingen pojkvän. Bara problem. Jag är stolt singel.

Finish, kaputt, kapish?

Kategori: Allmänt

Hemma från Norrland. Haft det jättebra. Skittrött. Godnatt.

Good life

Kategori: Allmänt

Sjukvården gör mig IRRITERAD

Kategori: Allmänt

Blir arg bara jag tänker på Sös, Danderyd, Karolinska osv ! En bekant har problem med magen, väldigt ledsen efter fått ligga på akuten i 9 timmar. Utan att dom gjort ett skvatt utom sina fikapauser! Låter sina patienter ligga och lida ! Sånt gör mig irriterad. Ska ni ha det såhär kan ni lika gärna stänga igen akuten och endast ha förlossning och operation. Anledningen till varför jag reagerar såhär är för att för 3 år sen fick jag diagnoserad Gallsten. Efter 8 månaders av läkarbesök fram och tillbaks. I 8 månader! Jag ville dö. Jag ville verkligen det. Klarade inte av att hantera smärtan och så jag gick ner i vikt för att jag spydde som jag gjorde. Jag missade 1 år av skolan för att jag först hade körtelfeber och sen gallsten .. När jag äntligen åkte till Sabbatsbergs Sjukhus fick jag hjälp! Det har jag mamma att tacka för! Hon blev så ledsen och arg, trött var hon också efter alla nätter som hon var tvungen att vara vaken med mig då jag inte gjorde något annat än grät, spydde & skrek. http://sv.wikipedia.org/wiki/Gallsten.
Ni ska vara utbildade, ta hand om era patienter och inte ha 9 timmars RAST! Är ni ens utbildade? Det verkar ju helt sinnessjukt.. Varenda människa skulle ju kunna jobba där om det bara gällde att käka bullar & dricka kaffe!
Skämmas.

FEEEEEBER

Kategori: Allmänt

Hejdå nu ska jag jobba med kattallergi, feber, hosta & förkylning till 20.30:( ha en superbra jävla dag, för det kommer ej jag att ha!!!

Tröttmössa..

Kategori: Allmänt

Jag har peppats av Sara, och därför har jag tagit mitt sista bloss! Riktigt imponerad att jag klarar det här, trodde aldrig jag skulle lyckas! Och hennes hjärntvättning! Att få mig att sluta, grym är hon! Som ni kanske märker, att jag inte uppdaterar mig, är för att jag nästan alltid har fullt upp. I helgen ska det mysas i mängder! Hoppas ni får en jättebra helg :)

"Så vad gör du om dagarna?"

Kategori: Allmänt

Kämpar för att bli glad igen. Jag är så jävla bäst på att vara så jävla glad, men faktum är att det vara längesen jag var hel & glad. Min fasad är inte sann, jag är egentligen helt jävla trasig...

Ny hårfärg !

Kategori: Allmänt

Lunch med babes

Kategori: Allmänt

Hade sjukt svårt att somna inatt då jag höll på att hosta sönder mina lungor kändes det som.. Åkte och käkade lunch & fika med Madde & Stina i solen, det var megahärligt! Efter det åkte vi och veckohandlade och sen färgade jag mitit hår lite mörkare än vanligt. Det är skönt med lite förändringar ibland! Hoppas alla har haft en härlig dag 

Kvällens låt

Kategori: Allmänt

Good Life - Covers: Tyler and Heather.

Det blir dålig update ibland måste jag erkänna!

Kategori: Allmänt

Har aldelles för mycket att göra, aldelles för mycket att tänka på osv. Har haft massor att göra, och går det för sig så berättar jag sen! Man ska aldrig ropa hej fören man inte kommit över backen, heter de inte så? Well. I helgen var vi på O'learys i Vällingby där är det fräscht må jag säga! Bättre än Pg lol;) Jag ska ha en arbetsintervju via Skype, hur sjukt låter inte det ? Jag promenerade från vällingby och hem idag, är man inte bäst?! Imorgon ska jag hem till Stina o mysa med mina fina tjejer. Jaja, jag kan ju babbla hur länge som helst. 
ADIOS WITH LOVE